console.log("Strona w przebudowie. Przepraszamy za wszelkie kłopoty związane z jej funkcjonowaniem" );
}
private class = "infoMistrzaGry"ctrl+shift+j
{
WriteLine("Jeśli ktoś zechce, może przejąć którąś z postaci NPC. Postaci jest dużo, ale większość z nich odegra małe role epizodyczne, także spokojnie, nie zagadam Was " ).
}
Zanim doświa czysz rozMain(string[];rywki swojego życia, zapoznaj się z .{ludźmi/}, którzy przygotowali ją specjalnie dla Ciebie! A może... Część z nich nie jest ludźmi?
Od kogo zacząć, jak nie od założyciela naszego parku?
Dr Robert Ford jest jego pomysłodawcą i 40-letnim dyrektorem.
Wszystko, co zobaczycie w trakcie swojej przygody, zostało zapoczątkowane dzięki jego wizjonerskiemu geniuszowi.
Dr Ford jest jednak człowiekiem zapracowanym, wciąż wdrażającym w świat Westworld nowe pomysły i wątki.
Zatem jeśli spotkacie go w parku osobiście, będziecie olbrzymimi szczęściarzami!
Dyrektor wykonawczy Delos Destinations.
To ona sprawuje ścisły nadzór nad najwyższą jakością oferowanej rozrywki.
Żaden szczegół nie umknie jej bystremu wzrokowi hahahaha.
Zostawmy jednak papierkową robotę ludziom w garniturach.
Dyrektor działu programowania i główny behawiorysta.
To dzięki niemu sztuczna inteligencja naszych gospodarzy jest dopracowania do perfekcji.
Już wkrótce docenisz jego pracę, gdy poczujesz pełen komfort obcowania z hostami.
Szef działu ochrony.
Sprawuje kontrolę nad zachowaniem hostów, ale przede wszystkim ludzi.
Dzięki niemu nigdy nie poczujesz się w parku niebezpiecznie.
Obok Dolores nie da się przejść obojętnie.
Jej niepodważalny urok zaczaruje każdego.
Niech Cię jednak nie zmyli jej idealne ciało i nieskazitelna cera.
Dolores jest pierwszym mieszkańcem Sweetwater, który służy Gościom naszego parku już od 40 lat!
Jej serce nadal jest jednak spragnione wyjątkowej relacjiZEMSTY, daj się więc porwać marzeniom.
Zakochaj się w niej, tak jak i my.
Jeśli jednak szukasz innego rodzaju rozrywki, znajdź w parku Meave.
To ona skrywa klucz do drzwi, za którymi znajdziesz rozkosz, jakiej jeszcze w życiu nie doświadczyłeś.
Pełny asortyment spełniający fantazje nawet najbardziej wymagającego Gościa.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.