Opis postaci:
Joel to polityk. Wypalony polityk, który zmęczył się układami, koniecznością pójścia na kompromisy, a jednocześnie zniesmaczony tym, do czego ludzie potrafią posunąć się dla pieniędzy. Do parku wybrał się aby po części odpocząć od szaleństwa świata, a po części obserwować zachowanie ludzi w tak sztucznych warunkach. Choć na wszystkich wokół patrzy sceptycznie, nie dostrzega własnych przywar... Joal Prowadzi zapiski, zastanawiając się nad wydaniem książki.
Preferowany typ rozrywki: spokojny / przygoda / ryzykowny Orientacja seksualna: kobiety Preferowana broń palna: rewolwer Który raz wizytujesz Westworld?: 1 Akceptuję regulamin pobytu i zapisy Westworld FAQ: TAK
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.