Funkcja w Dharmie: specjalista ds. zjawisk paranormalnych
Opis: Eunice wychowywała się w sierocińcu prowadzonym przez siostry zakonne, przez co od dziecka wpajana jej była miłość do Boga. Nic więc dziwnego, że gdy tylko otrzymała dyplom magistra psychologii, postanowiła poświęcić swoje życie służbie Wszechmocnemu. Z uwagi na posiadane wykształcenie została przydzielona do pracy w szpitalu psychiatrycznym, gdzie mogła rozwijać swoją pasję do pomagania innym. W późniejszym czasie zdecydowała się dołączyć do projektu DHARMA ze względu na możliwość pogłębiania swoich zainteresowań dotyczących zjawisk paranormalnych i egzorcyzmów.
Najgorszy lęk lub najbardziej traumatyczne zdarzenie życiowe, czyli co przeraża wasze postaci: strach przed tym, że nie będzie wystarczająco godna, by trafić do Nieba.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.