Autor |
RE: Obóz Tamtych |
Nate
Użytkownik
Postać: Severus Snape
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:21 |
|
|
-Cóż zgadzam się z tobą, mam nadzieję że nasza przywódczyni rozwiąże ten problem - odparł z uśmiechem. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:22 |
|
|
Masz rację z ta dyscypliną. - Ben już wyobrażał sobie Bernarda przypiekanego pogrzebaczem. |
|
Autor |
Octopus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:23 |
|
|
Juliet nieco zaskoczyły słowa "dziewczyny powinny trzymać się razem", albowiem Lisa wokół siebie miała dużo innych młodych, pięknych i inteligentnych koleżanek. Widocznie z jakiegoś powodu dziewczyna postanowiła wybrać sobie kogoś starszego i znającego się na rzeczy. Juliet, gdy zdała sobie sprawę, że zbyt długo tępo patrzy się na Lisę uśmiechnęła się i uścisnęła jej rękę.
- To będzie zaszczyt współpracować z naszą nową liderką - puściła przyjacielskie oczko. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:23 |
|
|
Ok skoro nie chcesz mówić to nie mów - powiedział Leo i odszedł pogadać z Elliotem i jakąś dziewczyną z nim gadającą. Cześć! Jestem Leo Lindberg...miło Cię poznać.. A ty jak masz na imię? - spytał żywo Leo niebieskookiej dziewczyny. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:24 |
|
|
- Na to liczę... wystarczy trochę ich postraszyć i po kłopocie- syknęła, kątem oka spoglądając na Bena, który był pochłonięty rozmową.głupi krętacz.
|
|
Autor |
Lisa Conway
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:28 |
|
|
Lisa odwzajemniła uśmiech i powiedziała:
- Mam w głowię ułożony plan ataku na ogonowców. Co o tym sądzisz? |
|
Autor |
Octopus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:29 |
|
|
- To wspaniale, widzę że postanowiłaś od razu wziąć się do roboty- rzekła Juliet- Mam nadzieję że Twój plan spotka się z aprobatą innych. Przedstaw go nam!- odpowiedziała z uśmiechem zachęcając Lisę do kolejnej przemowy, lecz Lisa nie potrzebowała żadnego klepania po plecach, czy entuzjastycznych zachęt do działania. Wyglądała na solidną, odpowiedzialną młodą kobietą, która wie dlaczego tu jest i co chce zrobić.
Edytowane przez Octopus dnia 22-02-2010 21:35 |
|
Autor |
Nate
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:29 |
|
|
-Witaj ponownie Leo, to jest April - powiedział Elliot wskazując na April- jak ci poszła rozmowa z Benem ?- spytał |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:30 |
|
|
April uśmiechnęła się do nowego rozmówcy.
- April... Rossum, miło cię poznać Leo.
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:31 |
|
|
Hmm...dziwny gość ten Ben...nie wiem jak wy ale ja chcę się czegoś więcej dowiedzieć o tych nowych rozbitkach i Wyspie - powiedział zamyślony. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:32 |
|
|
- Drażni mnie trochę, ale według mnie jest niegroźny- powiedziała, a Eliot kiwnął głową.
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:34 |
|
|
Nie byłbym tego taki pewien..jest bardzo tajemniczy...i widzieliście tą blondynkę, która poszła rozmawiać z Lisą?...ona zachowuje się tak jakby znała już Bena - powiedział Leo patrząc na Elliota i April. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:35 |
|
|
- Och... Juliet... to miła osoba na niej możemy polegać. A Ben... wygląda tylko na takiego groźnego, według mnie udaje tylko takiego cwanego- syknęła uśmiechając się do nich.
|
|
Autor |
Nate
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:36 |
|
|
-Ta blondynka to Juliet Burke- odpowiedział Elliot- słyszałem o niej różne plotki. Mi wydaje się trochę podejrzana, ale wiele osób mi już powiedziało że nie znam się na ludziach. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:37 |
|
|
Może i tak - powiedział. Idę się zapytać naszej przywódczyni jakie są rozkazy...idziecie ze mną? - zapytał się z uśmiechem. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:38 |
|
|
- Oczywiście- powiedziała i razem w trójkę poszli w stronę blondynki.
|
|
Autor |
Lisa Conway
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:39 |
|
|
Lisa uśmiechnęła się zachęcona aprobatą Juliet i wkroczyła na postument.
- Towarzysze! - zawołała - przed nami ciężka droga do osiągnięcia wolności na wyspie! Musimy się zjednoczyć z walką z rozbitkami, jest ich więcej ale damy sobie radę. Przygotujcie się do wyprawy i już niedługo wyruszymy do obozu ogonowców. Zaatakujemy nocą i wcielimy ich członków do siebie.
Cele:
Przygotujcie się do wyprawy
Nie puśćcie pary o naszym ataku |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:41 |
|
|
April uśmiechnęła się i niemal natychmiast pobiegła, przygotować się odpowiednio.
- W końcu coś dla mnie- powiedziała sama do siebie.
|
|
Autor |
Nate
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:44 |
|
|
Elliot pobiegł się przygotować. Najpierw wziął plecak. Później zabrał pistolet, granat gazowy i pistolet na flary z jedną flarą, 3 butelki wody. Zapakował tyo wszystko do plecaka i był gotowy.
/Ok, będę jutro jakby co to idę razem z grupą/ |
|
Autor |
reki22
Użytkownik
Postać: Mark Brown
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-02-2010 21:45 |
|
|
Po krótkiej chwili Mark również znalzł się pod namiotem Bena ma nadzieję że zostanie przywódcą
Mark również postanawia iść z grupą bierze potrzebne rzeczy takie jak:butelka wody ,pistolet .
Edytowane przez reki22 dnia 22-02-2010 21:50 |
|